НОВОГОДИШНО МЕНИ

Кликнете на сликата за подетално

Резервација

Закажи термин

Свадбено мени

 • МЕНИ 1

  ресторан гламур

  9 €
 • МЕНИ 2

  ресторан гламур

  11 €
 • МЕНИ 3

  ресторан гламур

  12.5 €

Предновогодишно мени

 

Кликнете на сликата за подетално

Проверено, најдоброто место Гламур

Наши пријатели и соработници

Дигитално фото студио

Image Foto | T.Ц. Лептокарија

02 6141 666 | 070 723 786

imagefoto@yahoo.com